novinky 

Apple TV+ odhalila prvý pohľad na nový dokumentárny seriál „K-Pop Idols“ so svetovými K-pop superhviezdami Jessi, CRAVITY a BLACKSWAN, s premiérou 30. augusta

Apple TV+ oznámila novú šesťdielnu dokumentárnu udalosť „K-Pop Idols“ a odhalila prvý pohľad na nový seriál, ktorý bude mať celosvetovú premiéru 30. augusta 2024. „K-Pop Idols“ ponúka fanúšikom bezprecedentný vstup do zákulisia najväčšieho svetového hudobného fenoménu, pričom sa pozrie do zákulisia vysoko konkurenčnej reality K-popovej hviezdy, v ktorej sa predstavia obľúbení umelci Jessi, CRAVITY a BLACKSWAN.

Lesk sa snúbi s drsnosťou, pretože K-popoví umelci Jessi, CRAVITY a BLACKSWAN dávajú do umeleckej formy, ktorá si nevyžaduje nič menej ako dokonalosť, všetko, čo majú. V priebehu šiestich epizód sleduje seriál superhviezdy počas skúšok a triumfov, keď s vášňou, kreativitou a odhodlaním prekonávajú kultúrne a hudobné bariéry v K-pope a zároveň sa ženú za svojimi snami.

„K-Pop Idols„ pre Apple TV+ produkuje spoločnosť Boat Rocker’s Matador Content s výkonným producentom Toddom Lubinom (“Billy Eilish: Svet je trochu rozmazaný„) a Jackom Turnerom (“War Game„), držiteľom ceny Emmy, Jayom Petersonom (“Billy Eilish: Svet je trochu rozmazaný„), Bradleyho Crampa (“Lord of War„), Chrisa Kasicka (“Citizen Sleuth„), Erica Yujina Kima (“Undoing„), Sue Kim (“The Speed Cubers„) a Elise Chung (“Bling Empire“).

Komentujte cez Facebook

Related posts